A GI Touch rendszer egy speciális média- és kutató eszköz,
amely folyamatos szuggesztív eladást és felmérést biztosít a vásárlás/fogyasztás/szolgáltatás helyszínén, közvetlen kapcsolatot és kétoldalú kommunikációt tart fenn a vásárlóval érintőképernyős monitorok segítségével.

main1Segítséget nyújt az értékesítés és a hatékonyság növelésében és a költségek csökkentésében, valamint online támogatja a menedzsmentet az üzleti területek felmérését, monitorozását és fejlesztését.

A GI Touch rendszer digitális médiafelülete radikálisan csökkenti a cég reklám- és marketing költségeit, miközben jelentősen növeli a hatékonyságot a célzott eladóhelyi reklámozásnak köszönhetően. A kutatóeszköz funkciójának köszönhetően hatékonyan és folyamatosan mérhető a vásárlói elégedettség, ezáltal gyorsan, könnyen követhetők a tendenciák.

 

A GI Touch mérhetővé teszi a vásárlói elégedettséget és a vállalat más főbb teljesítménymutatóit, akár a legapróbb változásokat is.

Könnyen, gyorsan magas válaszadási hajlandóság mellett kutatható például az NPS (nettó elégedettségi mutató), a vevő szemén keresztül mutatott teljesítmény mérőszám, vagy a vállalati KPI-ok, (pl. ár-érték arány, minőség, megjelenés, gyorsaság, kedvesség, stb.). Egyedi kutatások is készíthetők, így a vásárlói visszajelzések alapján fejleszthetők az egyes vállalati területek, egyszerűen, gyorsan, zaklatás nélkül vonhatók be a vevők a stratégiai döntésekbe.

main3A GI Touch terminálja szórakoztatásra, játékok, kedvezményes akciók, szerencsekerékszerűen kiforgatható nyereményjátékok lebonyolítására is alkalmas. A vásárlói hűség megőrzését pedig akár az eszközhöz csatlakoztatható kártyaleolvasó is szolgálhatja.

A beépített mozgásérzékelő lehetővé teszi, hogy a terminál „megszólítja” az előtte elhaladó vásárlót, ezáltal termékismertetővel, reklámspottal segítheti egy-egy termék eladását vagy akár programozottan kutatófelületté kapcsolható.

A GI Touch online rendszere rugalmas, akár a cég egyedi igényei szerint programozható, gyorsasága pedig akár másnapra releváns válaszok tömegét, azok értékelését eredményezi. A GI Touch online működtetése lehetővé teszi, hogy a menedzsment gyorsan, pontosan mérhesse fel az üzleti területek egyes vagy akár összes kérdését, a monitorozást és a fejlesztés lehetőségeit.

Leave a Reply