A GI Touch Group kifejezetten a GI Touch rendszer fejlesztésére, kiépítésére és üzemeltetésére alakult 2011-ben. (A vállalat csoport több cégből áll össze.)

A hatékony magas minőségű szolgáltatásait külön cégek látják el. Ezek az alábbi szolgáltatási területek:

GI Touch terminálok IT-üzemeltetése.

GI Touch terminálok tartalom szerkesztése-üzemeltetése (helpdesk szolgáltatással, on-line adminisztrációs felülettel).

GI Touch rendszerekhez a hardverek beszerzése – ügyfél specifikusan.

Előzmények

A cégcsoport egyik jogelődje, az IT-Tech Land Kft. – azonban már 2001 óta foglalkozik hardver konfigurációk, LAN-és telefonhálózatok kialakításával. 2003-tól RF (rádiófrekvencia) és vonalkód technika felhasználásával tömegsport rendezvények teljes informatikai támogatását és szoftverfejlesztését is végezte. 2005-től a szoftverfejlesztés területén fejlődött jelentőset a cég, adatbázis-kezeléssel, kliens-szerver architektúrával és webes fejlesztésekkel is foglalkozott. 2008-ban teljeskörű együttműködési megállapodást kötött a PSION Rendszerház kft-vel, – mint hardver megoldást szállító céggel – melynek keretén belül közösen fejlesztették ki az egyedi terminálokat.

Vevői elégedettségmérő rendszerének fejlesztését 2008-ban kezdte, amely 2010-re a Burger King országos hálózatában teljesedett ki, 2012-ben már több mint 100 terminálon országosan.

A vevői elégedettség mérésre egyre nagyobb igény van vállalati szinten, ezeket a szolgáltatási igényeket valósítja meg a GI Touch rendszer – piac vezetőként a magyar piacon.

Jelenleg több projektünk is kialakítás alatt van Magyarország piac-vezető vállalatainál, és az Önkormányzati Igazgatásban.

 

GITouch-logo2

GI Touch Group